Si jo sóc un pare d'un nen amb autisme i dificultats d'aprenentatge, com puc beneficiar-me de la SMART-TEA?

Les eines que estem produint estan dirigides a avaluar les necessitats del seu fill amb autisme en termes de suport tecnològic adequat per al seu nivell actual de rendiment. Una vegada disponible, esperem que trobe l'avaluació d'aplicacions útils per al seu fill, ja que li pot proporcionar recomanacions i idees per millorar el seu / la seua interacció amb la tecnologia.

Si jo sóc un mestre que treballa amb estudiants amb autisme i / o dificultats d'aprenentatge, com puc beneficiar-me de la SMART-TEA?

L'App que estem produint està sent dissenyada per ajudar a analitzar tant l'individu i el seu context per tal d'introduir amb èxit els nous suports tecnològics per als seus alumnes amb TEA / LD.

Si jo sóc un desenvolupador de programari, crear aplicacions per a alumnes amb autisme i / o dificultats d'aprenentatge, com puc unir-me a la SMART-TEA?

Si vosté produeix Aplicacions interessants i útils per a ASD / LD, tenim una activitat especial per incloure-ho en el nostre projecte. Si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres i li donarem detalls sobre el procés.

La Smart-TEA App estarà disponible de forma gratuïta?

Sí, almenys durant la durada del projecte de l'aplicació estarà disponible de forma gratuïta per als usuaris finals.

SMART-ASD Updates

Sign here to recieve the latest news about SMART-ASD progress.

Join Now