SMART-TEA és un projecte finançat per la Comissió Europea en el marc del Programa Erasmus +. Onze participants de Turquia, Regne Unit i Espanya col·laboren per millorar l'educació i la comunicació dels estudiants amb dificultats d'autisme i / o d'aprenentatge amb l'ajuda de tecnologies innovadores.

Як взяти кредит без відсотків в Україні. Що робити і до кого звертатися?. Як не потрапити на шахраїв? Ми знаємо відповідь.

L'objectiu principal del projecte SMART-TEA és el desenvolupament i l'avaluació experimental de programari i protocols per ajudar els professionals i els pares per determinar les solucions tecnològiques més adequades per als estudiants amb autisme i / o dificultats d'aprenentatge. Amb tantes possibles solucions disponibles, és essencial que els pares i els professionals estiguen capacitats per identificar la solució més eficaç per a cada estudiant amb autisme i / o dificultats d'aprenentatge.

Перед тим як взяти позику миттєво, необхідно пройти процедуру верифікації банківської карти, підтвердити, що вона ваша.

SMART-TEA projecte, amb número de projecte 2015-1-ES01-KA201-015946, s'ha iniciat al setembre de 2015 i durarà fins a finals de setembre de 2017, i compta amb una subvenció de 246.079 € de la UE.

Гроші в кредит онлайн на картку без відмови швидко, вигідно і легко кредит без відмови на карту без штрафів для оплати або пролонгації.

SMART-ASD Updates

Sign here to recieve the latest news about SMART-ASD progress.

Join Now